Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Nieuwe behandelmodule gestart: Gezinnen met lef!

maandag 20 februari 2023

Kinder- en Jeugdpsychiatrie en de Ambulante Forensische Psychiatrie Noord (AFPN) starten binnenkort met een nieuwe behandelmodule: Gezinnen met lef! Deze module van acht bijeenkomsten is bedoeld voor gezinnen met kinderen (4-18+ jaar) waarin sprake is van ‘situationeel’ geweld. Bij situationeel geweld vloeit het geweld voort uit verstoorde interacties tussen de partners.

Bomenkap op ggz-terrein

woensdag 15 februari 2023

Op het ggz-terrein in Assen wordt volgende week een aantal bomen gekapt. De conditie van de bomen is zo slecht dat ze mogelijk gevaar opleveren. De werkzaamheden vloeien voort uit een periodieke keuring van alle bomen op het terrein.

Transitieplan Daat-Drenthe naar medezeggenschap

dinsdag 7 februari 2023

De directie GGZ Drenthe heeft een positief besluit genomen over het transitie- en reorganisatieplan Daat-Drenthe. Dit besluit is ter advisering voorgelegd aan de medezeggenschapsorganen. Na een positief advies vanuit de medezeggenschap kan het plan uitgevoerd gaan worden. Naar verwachting zal dat vanaf de tweede helft van maart zijn.

Training Voluit leven

woensdag 1 februari 2023

Last van spanning, werkstress, somberheid, angst of weinig zelfvertrouwen? Dan is de training Voluit leven bij GGZ Drenthe in Assen misschien iets voor jou. Je leert beter omgaan met psychische problemen zodat je er in het dagelijks leven minder last van hebt. De huisarts kan je aanmelden.

Belevingspad bij GGZ Drenthe

donderdag 19 januari 2023

GGZ Drenthe krijgt €22.000 voor de aanleg van een belevingspad op het ggz-terrein in Assen. Het geld is afkomstig van provincie Drenthe, die met de Sociale Agenda wil bijdragen aan een levendig en sociaal Drenthe. Wethouder Albert Smit van gemeente Assen opende woensdag 18 januari het nieuwe pad, dat de komende tijd verder vorm zal krijgen.