Spring naar navigatie Spring naar inhoud

GGZ Drenthe in de media over WZA-casus

zaterdag 25 mei 2024

Vandaag werd in de Volkskrant aangekondigd dat de voormalig verpleegkundige van het WZA, tegen wie eerder een strafrechtelijk onderzoek liep, een tuchtzaak zal starten tegen medewerkers van GGZ Drenthe. Op de inhoud van dat artikel geeft GGZ Drenthe geen commentaar.

Daniƫlle Cath benoemd in College Geneeskundige Specialismen

woensdag 22 mei 2024

Daniƫlle Cath, psychiater bij GGZ Drenthe en bijzonder hoogleraar ggz-zorginnovatie, is per 1 mei jl. benoemd als lid van het College Geneeskundige Specialismen (CGS). De benoeming is op voordracht van de Nederlandse GGZ en met steun van de NVvP.

Vandaag staan we stil

donderdag 2 mei 2024

Het overlijden van Melanie bij Mondriaan in Heerlen als gevolg van een verschrikkelijk incident heeft ons erg geraakt. Ook wij staan vandaag stil bij Melanie en bij andere zorgmedewerkers die geraakt zijn door geweld op het werk.

Uitnodiging Gezonde Marke Tour (16, 18 of 25 april)

maandag 15 april 2024

Wil je bijdragen aan een gezonder en vitaler Drenthe? Denk en praat mee tijdens de Gezonde Marke Tour op 16, 18 en 25 april vindt de Gezonde Marke. Tijdens bijeenkomsten in drie dorpshuizen, verspreid over Drenthe, gaan inwoners, beleidsmakers en professionals uit zorg en welzijn met elkaar in gesprek over de toekomst van zorg en welzijn in Drenthe. Meld je aan voor de bijeenkomst in jouw omgeving!

Verklaring n.a.v. het sepot in de zaak WZA-verpleegkundige

vrijdag 12 april 2024

Vandaag maakte het Openbaar Ministerie bekend dat de zaak tegen een verpleegkundige van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) is geseponeerd. GGZ Drenthe was betrokken bij deze zaak.