Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Artikel over ouderschap in De Psychiater

donderdag 30 juli 2020

Psychiater Cecil Prins-Aardema van GGZ Drenthe was vanuit de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie betrokken bij de ontwikkeling van de module Zorg voor kinderen van ouders met psychische en/of verslavingsproblemen. Daarover staat een artikel in tijdschrift De Psychiater.

ICT Storing bij GGZ Drenthe

woensdag 1 juli 2020

We hebben momenteel ( 1 juli) te maken met een grote netwerkstoring, die helaas langer duurt dan verwacht.

Onderzoek dagbesteding in coronatijden

maandag 29 juni 2020

De Academische Werkplaats Verstandelijke Beperking en Geestelijke Gezondheid krijgt subsidie voor onderzoek naar een gezonde dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking in coronatijden (en daarna).

Jaarverslag 2019: van herstel naar ontwikkeling

dinsdag 23 juni 2020

Het jaarverslag 2019 van GGZ Drenthe is uitgebracht en samengevat in een jaarbeeld. Na een aantal ‘hersteljaren’ konden we de focus weer leggen op ontwikkeling, innovatie en vernieuwing.

Erik Mulder nieuwe directeur Behandelzaken GGZ Drenthe

donderdag 18 juni 2020

Per 1 juli start Erik Mulder als directeur Behandelzaken GGZ Drenthe. Met deze stap vult hij de plaats in, die is vrijgekomen na het gedeeltelijke vertrek van Peter van der Noord naar de Raad van Bestuur van Espria. Erik Mulder blijft voor een deel van zijn werkzaamheden verbonden aan het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie, als psychiater en als manager behandelbeleid.