Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Gezinspsychiatrie

Wij helpen ouders met grote problemen in ‘goed genoeg’ ouderschap, zodat duidelijk wordt of het kind bij hen kan opgroeien.

Expertisecentrum Slaap en Psychiatrie

Het Expertisecentrum Slaap en Psychiatrie richt zich op de diagnostiek en behandeling van slaapstoornissen bij volwassenen die daarnaast psychische klachten hebben.

Forensische Psychiatrie

De Forensische Psychiatrie behandelt patiënten die vanuit complexe psychiatrische problematiek grensoverschrijdend gedrag of delictgedrag vertonen. Bij ons gaan behandelen en beveiligen samen.

Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie

Bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie (CVBP) kunnen kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking met vragen over hun (geestelijke) gezondheid, terecht.

Duurzaam Verblijf

In de klinieken voor Duurzaam Verblijf worden mensen uit Amsterdam, Rotterdam en Groningen opgenomen die lijden aan een combinatie van psychiatrische stoornissen, een verslaving en soms een verstandelijke beperking.

De Evenaar

Bij het Centrum voor Transculturele Psychiatrie de Evenaar helpen we mensen met psychische problemen én een andere culturele achtergrond. Bijvoorbeeld arbeidsmigranten, (oorlogs)vluchtelingen en asielzoekers.

Psychosecircuit

Bij het Psychosecircuit helpen we mensen met schizofrenie of een psychose.

Traumacentrum

Het Traumacentrum biedt traumahulpverlening voor mannen en vrouwen die (al op jonge leeftijd) schokkende gebeurtenissen hebben meegemaakt.