Spring naar navigatie Spring naar inhoud

In het overzicht vindt u de wachttijden van GGZ Drenthe.  De wachttijden zijn niet afhankelijk van welke zorgverzekering u heeft en gelden voor behandelingen zonder opname. Voor uw behandeling begint meldt uw (huis)arts u bij ons aan. Daarna maken wij een afspraak met u voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken we wat er aan de hand is en wat wij voor u kunnen doen. Na het intakegesprek zoeken wij de juiste behandelaar voor u en kan de behandeling beginnen. Dit kan enkele weken in beslag nemen (wachttijd tot start behandeling).

Bekijk de actuele wachttijden

Aan de slag tijdens de wachttijd

We doen er alles aan om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Tijdens de wachttijd zijn er allerlei mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan. Kijk hier voor de mogelijkheden: Aan de slag tijdens de wachttijd.

Zorgbemiddeling

U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar voor wachtlijstbemiddeling. Dan kijkt uw zorgverzekeraar of er een andere zorgaanbieder is waar u sneller geholpen kunt worden. De contactgegevens van alle verzekeraars vindt u hier: www.zorgverzekeraars.nl/zorgbemiddeling/ 

Er kan afgeweken worden van wachttijden wanneer direct hulp nodig is. Neem voor meer informatie contact op met het Aanmeld- en Informatiecentrum via (0592) 74 14 14.

Een vraag stellen

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Het beantwoorden van uw bericht kan enkele dagen duren. Vragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen via 0592 - 74 14 14.

Met het invullen van het contactformulier geeft u toestemming uw persoonsgegevens te gebruiken voor het reageren op uw bericht. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt en niet langer bewaard dan nodig is.