Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Voor hulp van GGZ Drenthe is een verwijzing nodig. Uw huisarts of medisch specialist kan u naar GGZ Drenthe verwijzen*. 

Bij kinderen en jongeren tot 18 jaar is een verwijzing nodig van een deskundige in dienst van of namens de gemeente en/of een beschikking van uw gemeente. Ook kan de huisarts, Praktijkondersteuner Huisarts (POH-GGZ), jeugdarts of medisch specialist verwijzen. 

De meeste behandelingen van GGZ Drenthe zijn voor mensen uit de provincie Drenthe. Sommige specialistische afdelingen behandelen ook mensen uit andere provincies; zij hebben vanwege hun specialistische behandelingen een bovenregionale functie.

Neem voor vragen of meer informatie over verwijzingen contact op met het Aanmeldcentrum GGZ Drenthe, telefoon (0592) 74 14 00 (bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren). 

*  In sommige gevallen mogen ook andere medische beroepsgroepen verwijzen naar GGZ Drenthe. Vraag uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Een vraag stellen

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Het beantwoorden van uw bericht kan enkele dagen duren. Vragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen via 0592 - 74 14 14.

Met het invullen van het contactformulier geeft u toestemming uw persoonsgegevens te gebruiken voor het reageren op uw bericht. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt en niet langer bewaard dan nodig is.