Spring naar navigatie Spring naar inhoud
De Evenaar

Bij het Centrum voor Transculturele Psychiatrie de Evenaar helpen we mensen met psychische problemen én een andere culturele achtergrond. Bijvoorbeeld arbeidsmigranten, (oorlogs)vluchtelingen en asielzoekers.

Duurzaam Verblijf

In de klinieken voor Duurzaam Verblijf worden mensen uit Amsterdam, Rotterdam en Groningen opgenomen die lijden aan een combinatie van psychiatrische stoornissen, een verslaving en soms een verstandelijke beperking.

Forensische Psychiatrie

De Forensische Psychiatrie behandelt patiënten die vanuit complexe psychiatrische problematiek grensoverschrijdend gedrag of delictgedrag vertonen. Bij ons gaan behandelen en beveiligen samen.

Gezinspsychiatrie

Gezinspsychiatrie, expertisecentrum voor behandeling en beoordeling van ouderschap en psychiatrie, behandelt gezinnen met ernstige problemen.

Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie

Bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie (CVBP) kunnen kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking met vragen over hun (geestelijke) gezondheid, terecht.

Kinder-en Jeugdpsychiatrie

GGZ Drenthe Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP) houdt zich bezig met de geestelijke gezondheid van kinderen en jongeren. Hierbij kijken wij niet alleen naar het kind maar ook naar zijn/haar omgeving.

Daat-Drenthe

Sociale onderneming Daat-Drenthe staat voor Dagbesteding, Arbeidsintegratie, Arbeid en Training. Daat-Drenthe biedt arbeidsintegratie en dagactiviteiten met een recreatief, educatief of sociaal-cultureel karakter.

Ouderenpsychiatrie

Ouder worden gaat niet altijd vanzelf. Lichamelijke klachten zoals moeilijker bewegen, vermoeidheid of slechter horen kunnen het dagelijks leven een stuk zwaarder maken. Bovendien gebeurt er veel na ons zestigste.

Psychosecircuit

Bij het Psychosecircuit helpen we mensen met schizofrenie of een psychose.

Traumacentrum

Het Traumacentrum biedt traumahulpverlening voor mannen en vrouwen die (al op jonge leeftijd) schokkende gebeurtenissen hebben meegemaakt.

Slaapcentrum voor Psychiatrie Assen

Het Slaapcentrum voor Psychiatrie in Assen behandelt kinderen en volwassenen met psychische problemen die daarnaast al langere tijd last hebben van slaapproblemen.

Indigo-Drenthe

Indigo biedt psychische hulp, direct en dichtbij. Bij stress, angst, somberheid, piekeren of andere psychische klachten helpt Indigo om actief met een probleem aan de slag te gaan. Een hulpverlener van Indigo gaat samen met u aan de slag met uw klachten.