Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Aanmelden patiënten 

U kunt via ZorgDomein digitaal verwijzen naar GGZ Drenthe. Dit kan voor Basis GGZ en Specialistische GGZ. Bij crisis gebruikt u het spoednummer. Voor hoog complexe zorgvragen kunt u ook verwijzen naar de Regionale Casuïstiektafel Noord-Nederland voor hoog complexe zorg

Aanmelden hoogcomplexe zorgvragen

De Regionale Casuïstiektafel wil mensen met een hoog complexe zorgvraag in Noord-Nederland beter helpen. Het gaat om mensen voor wie  nog geen passend hulpverleningsaanbod is gevonden en die problemen hebben op meerdere levensgebieden.

Psychiatrische consultatie

Wilt u intercollegiaal overleg met een psychiater of andere deskundige over de behandeling en medicatie van uw patiënt? Of wilt u een eenmalig psychiatrisch consult voor uw patiënt met een psychiater, verpleegkundig specialist of andere deskundige? Neemt u dan contact op met het Aanmeldcentrum van GGZ Drenthe. Wij zijn er speciaal voor u!

Suïcidepreventie

GGZ Drenthe treft verschillende maatregelen om suïcides en suïcidepogingen terug te dringen en daarmee de patiëntveiligheid te vergroten.  Lees wat u kunt doen als hulpverlener. Of neem contact op met de Crisisdienst GGZ Drenthe.

EHPP

De cursus EHPP is voor iedereen die te maken heeft met mensen met psychische problemen:
→ vrijwilligers die veel met mensen omgaan en andere belangstellenden.
→ op het werk, met voorkennis over psychische problemen
→ op het werk, zonder voorkennis over psychische problemen.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een van onze medewerkers spreken?

Een vraag stellen (voor verwijzers)

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Het beantwoorden van uw bericht kan enkele dagen duren. Vragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen via 0592 - 74 14 14.

Met het invullen van het contactformulier geeft u toestemming uw persoonsgegevens te gebruiken voor het reageren op uw bericht. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt en niet langer bewaard dan nodig is.