Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Coronamaatregelen en informatie voor verwijzers

De acute en klinische zorg van GGZ Drenthe is in verband met het Coronavirus op een aantal punten aangepast. 

Meer informatie over beoordelingen en opnames en een overzicht van contactpersonen in uw regio staat op deze pagina.

Aanmelden patiënten 

U kunt via ZorgDomein digitaal verwijzen naar GGZ Drenthe. Dit kan voor Basis GGZ en Specialistische GGZ. Bij crisis gebruikt u het spoednummer. Voor hoog complexe zorgvragen kunt u ook verwijzen naar de Regionale Casuïstiektafel Noord-Nederland voor hoog complexe zorg

Aanmelden hoogcomplexe zorgvragen

De Regionale Casuïstiektafel wil mensen met een hoog complexe zorgvraag in Noord-Nederland beter helpen. Het gaat om mensen voor wie  nog geen passend hulpverleningsaanbod is gevonden en die problemen hebben op meerdere levensgebieden.

Suïcidepreventie

GGZ Drenthe treft verschillende maatregelen om suïcides en suïcidepogingen terug te dringen en daarmee de patiëntveiligheid te vergroten.  Lees wat u kunt doen als hulpverlener. Of neem contact op met de Crisisdienst GGZ Drenthe.

Adviesraad Naasten

GGZ Drenthe heeft een Adviesraad Naasten die opkomt voor de belangen van familieleden en andere naastbetrokkenen van patiënten en potentiële patiënten.

Familievertrouwenspersoon

Zorgen voor iemand met psychische problemen kan zwaar zijn. Familieleden, vrienden of kennissen kunnen hulp krijgen van de familievertrouwenspersoon.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een van onze medewerkers spreken?

Een vraag stellen (voor verwijzers)

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen. Zorgvragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op uw bericht. De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het beantwoorden van uw e-mail kan enkele dagen duren.