Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Samenwerking ouderenzorg Assen

dinsdag 25 september 2018

Twaalf partijen, waaronder GGZ Drenthe, gaan met elkaar samenwerken om de zorg voor kwetsbare ouderen in Assen te verbeteren. "Samen Zorg Assen" heet het initiatief. Woensdag 26 september is de aftrap.

Optimaal Leven teams starten

vrijdag 14 september 2018

Maandag 17 september gaan drie Optimaal Leven teams in Drenthe van start. Ze richten zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met langdurige psychische problemen. Het is een samenwerking tussen GGZ Drenthe, Verslavingszorg Noord Nederland en Cosis.

Sportdag in Beilen

maandag 10 september 2018

Vrijdag 14 september organiseert GGZ Drenthe voor de achtste keer een sportdag voor patiënten van Duurzaam Verblijf op sportpark Noord-West in Beilen.

Interview met hoogleraar Marike Lancel

dinsdag 4 september 2018

Op een website van de Rijksuniversiteit Groningen is een dubbel-interview gepubliceerd met hoogleraren Marike Lancel en Stynke Castelein. Marike werkt ook bij GGZ Drenthe als hoofdonderzoeker van de Forensische Psychiatrie en als expert in de slaapgeneeskunde bij het Slaapcentrum voor Psychiatrie Assen.

GGZ Drenthe trapt internationale campagne af om vooroordelen psychische aandoeningen tegen te gaan

dinsdag 17 juli 2018

Op 20 en 21 juli 2018 lanceert GGZ Drenthe de internationale campagne "Break the Stigma for Families". Met deze campagne willen we stigmatisering van gezinnen met psychische aandoeningen tegengaan. Dat doen we door fietsend aandacht te vragen voor deze problematiek.