Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Jetta Klijnsma bezoekt Spoedpoli

woensdag 11 juli 2018

Jetta Klijnsma, Commissaris van de Koning in Drenthe, Henk Jumelet, gedeputeerde van de provincie Drenthe en Karel Loohuis, burgemeester van Hoogeveen brachten een bezoek aan de Spoedpoli van GGZ Drenthe.

Medewerkers GGZ Drenthe en gemeente Assen met elkaar in gesprek over goede zorg

vrijdag 6 juli 2018

Op donderdag 5 juli brachten raadsleden van de gemeente Assen een bezoek aan GGZ Drenthe. Maatschappelijk werkers Nurcan Yilmaz, Annika Hemme en collega’s lieten hen de psycholance en Spoedpoli zien.

Verdachte Kinder- en Jeugdpsychiater in Nepal was in dienst bij GGZ Drenthe

maandag 18 juni 2018

Op 15 juni is in Nepal een kinder- en jeugdpsychiater gearresteerd op verdenking van kindermisbruik. Deze psychiater was van 2005 tot en met 2017 werkzaam bij GGZ Drenthe Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP).

Angstig en verslaafd aan lorazepam

vrijdag 30 maart 2018

Verpleegkundig specialisten Paula van Herreveld en José Bom van GGZ Drenthe hebben een artikel in Nurse Academy GGZ gepubliceerd over angstig zijn en verslaafd aan lorazepam.

Van 3 tot 13 april: Pelikaanstraat tussen Overcingellaan en Dennenweg gesloten

donderdag 29 maart 2018

Van 3 tot 13 april is de Pelikaanstraat tussen het voorrangsplein aan de Overcingellaan en de kruising met de Dennenweg in Assen gesloten. Dan vinden werkzaamheden plaats in het kader van de reconstructie van de Dennenweg en de aanleg van nieuwe fiets- en voetpaden. Het verkeer wordt met gele borden omgeleid.