Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Opsteker van cliënten GGZ Drenthe voor Emmer inloophuis

woensdag 14 februari 2018

De lokale Cliëntenraad van GGZ Drenthe (cliëntencommissie Emmen) heeft een prijs uitgereikt aan de medewerkers van het Inloophuis Emmen, een locatie voor dagbesteding van Promens Care. De prijs, een gouden kei, wordt jaarlijks uitgereikt aan mensen of organisaties die zich inzetten voor psychiatrische cliënten en de maatschappij.  

Bij het Inloophuis Emmen worden allerlei activiteiten en informatiebijeenkomsten georganiseerd voor mensen met psychische problemen. Maar bovenal is het een plek om andere mensen te ontmoeten en gezellig samen te zijn.  

De Gouden Kei is een waardering vanuit de cliëntencommissie Emmen. ‘De cliëntencommissie wil het Inloophuis bedanken voor jullie geweldige werk. Jullie functie in de regio Emmen en jullie aandacht en steun voor de psychiatrische cliënt vinden wij geweldig!’. 

Oog voor de toekomst op het jubileumcongres van De Evenaar

Op donderdag 15 maart viert De Evenaar, centrum voor transculturele psychiatrie, het 15-jarig bestaan met een jubileumcongres in De Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle.

Promotie en symposium over metacognitie

Steven de Jong, voormalig promovendus bij GGZ Drenthe Langdurige Zorg, verdedigt donderdagmiddag 8 februari zijn proefschrift over metacognitie aan de Rijksuniversiteit Groningen. De middag start met een symposium over het onderwerp.