Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Transitie- en reorganisatieplan Daat-Drenthe nu definitief

dinsdag 21 maart 2023

Het transitie- en reorganisatieplan Daat-Drenthe is definitief vastgesteld, nadat de Ondernemingsraad en de Cliëntenraad hierover positief advies hebben uitgebracht. Dit betekent dat nu zal worden overgaan tot uitvoering van het plan.

Nieuwe behandelmodule gestart: Gezinnen met lef!

maandag 20 februari 2023

Kinder- en Jeugdpsychiatrie en de Ambulante Forensische Psychiatrie Noord (AFPN) starten binnenkort met een nieuwe behandelmodule: Gezinnen met lef! Deze module van acht bijeenkomsten is bedoeld voor gezinnen met kinderen (4-18+ jaar) waarin sprake is van ‘situationeel’ geweld. Bij situationeel geweld vloeit het geweld voort uit verstoorde interacties tussen de partners.

Bomenkap op ggz-terrein

woensdag 15 februari 2023

Op het ggz-terrein in Assen wordt volgende week een aantal bomen gekapt. De conditie van de bomen is zo slecht dat ze mogelijk gevaar opleveren. De werkzaamheden vloeien voort uit een periodieke keuring van alle bomen op het terrein.

Transitieplan Daat-Drenthe naar medezeggenschap

dinsdag 7 februari 2023

De directie GGZ Drenthe heeft een positief besluit genomen over het transitie- en reorganisatieplan Daat-Drenthe. Dit besluit is ter advisering voorgelegd aan de medezeggenschapsorganen. Na een positief advies vanuit de medezeggenschap kan het plan uitgevoerd gaan worden. Naar verwachting zal dat vanaf de tweede helft van maart zijn.

Training Voluit leven

woensdag 1 februari 2023

Last van spanning, werkstress, somberheid, angst of weinig zelfvertrouwen? Dan is de training Voluit leven bij GGZ Drenthe in Assen misschien iets voor jou. Je leert beter omgaan met psychische problemen zodat je er in het dagelijks leven minder last van hebt. De huisarts kan je aanmelden.