Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Wouter van Ewijk directeur a.i. GGZ Drenthe

dinsdag 5 oktober 2021

Wouter van Ewijk is gestart als directeur ad interim bij GGZ Drenthe. Gedurende tweeënhalve dag per week gaat Van Ewijk tijdelijk de directie versterken. Zijn aanstelling is voor een periode van maximaal 1 jaar, tot uiterlijk 1 oktober 2022.

Integrale zorg door Optimaal Leven begint zijn vruchten af te werpen

maandag 4 oktober 2021

Twee jaar na de start van Optimaal Leven is de balans opgemaakt: hoe heeft het Optimaal Leven programma in de praktijk vorm gekregen en wat zijn de opbrengsten hiervan? Voor het onderzoek zijn interviews en vragenlijsten afgenomen bij cliënten en medewerkers. Gekeken is naar drie pijlers: integrale zorg, herstelondersteunende zorg en gebiedsgericht werken. De resultaten laten zien dat Optimaal Leven een duidelijke ontwikkeling in gang heeft gezet.

FACT Jeugdteam Drenthe

woensdag 29 september 2021

Samen met Accare, Ambiq, Cosis, Elker, Yorneo en Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) werken we samen binnen het FACT Jeugdteam in Drenthe. Het FACT team biedt hulp en psychiatrische behandeling aan kinderen en jongeren tot 23 jaar met complexe problematiek en problemen op diverse levensgebieden.

Nieuwe directiestructuur GGZ Drenthe

woensdag 29 september 2021

Vanaf 1 oktober wijzigt de directiestructuur GGZ Drenthe. De directie bestaat vanaf die datum uit twee directeuren.

GGZ Drenthe fietst Social Ride

maandag 13 september 2021

Een team van collega's fietst op donderdag 16 september de Social Ride, een fietstocht langs locaties van GGZ Drenthe. Daarnaast worden in Assen en Beilen wandelingen met gids georganiseerd.