Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Drie corona besmette patiënten in Nijlandsborg

vrijdag 9 april 2021

Bij GGZ Drenthe Ouderenpsychiatrie, locatie Nijlandsborg in Assen, bleken deze week drie patiënten besmet met het coronavirus. Er zijn tot nu toe geen besmettingen vastgesteld onder medewerkers van deze locatie. De besmette patiënten worden in quarantaine verpleegd.

Geestelijke zorginstellingen bundelen krachten en lanceren recruitmentcampagne ‘Mij’n zorg’

donderdag 25 maart 2021

Deze week start de campagne GGZ Noord: mij een zorg of mijn zorg. Deze imagocampagne is bedoeld om de instroom in de geestelijke gezondheidszorg te bevorderen.

Nu ook eerste medewerkers gevaccineerd tegen corona

dinsdag 23 maart 2021

We zijn heel blij dat we vandaag de eerste medewerkers konden vaccineren tegen corona. Door de vaccinaties kunnen we patiënten en medewerkers beschermen tegen corona. Samen dragen we bij aan een veilig werk- en behandelomgeving.

Eerste patiënten gevaccineerd tegen corona

donderdag 18 maart 2021

We hebben er lang wachten op moeten wachten, maar vandaag konden we eindelijk de eerste klinische patiënten vaccineren tegen corona!

GGZ Drenthe doet mee met Ontdekdezorg week

maandag 15 maart 2021

Van 22 tot en met 27 maart vindt de Ontdekdezorg week plaats. De Ontdekdezorg week biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om kennis te maken met werken in zorg en welzijn. In verband met corona vinden de activiteiten dit jaar online plaats. Ook GGZ Drenthe organiseert deze week diverse activiteiten.