Spring naar navigatie Spring naar inhoud

GGZ Drenthe sluit meerjarencontact met Zilveren Kruis

woensdag 30 juni 2021

Verzekerden van Zilveren Kruis kunnen kiezen of ze een afspraak op de poli in combinatie met online hulp willen of alleen online hulp. Dat is een van de afspraken in de meerjarenovereenkomst die GGZ Drenthe en zorgverzekeraar Zilveren Kruis hebben ondertekend. "We verwachten dat in 2023 ruim 20% van onze patiënten een afspraak op de poli in combinatie met online hulp krijgt,” aldus Hilda van der Hek, directeur van GGZ Drenthe.

Agnes van Everdingen Koninklijk onderscheiden

vrijdag 11 juni 2021

Ervaringsdeskundige Agnes van Everdingen is donderdag gekroond tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau voor haar rol bij de inzet van ervaringsdeskundigheid bij GGZ Drenthe.

Vervanging app voor online behandelen

donderdag 20 mei 2021

GGZ Drenthe heeft besloten om het contract met Karify, de app voor beveiligd beeldbellen en modules voor online behandelen, per 1 augustus op te zeggen. Op dit moment kijken we naar een nieuwe applicatie. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Vaccinaties 18-65 jaar met Janssen begonnen

maandag 3 mei 2021

Klinische patiënten tussen de 18 en 65 jaar die langdurig bij GGZ Drenthe verblijven worden sinds vorige week gevaccineerd met het Janssen vaccin. Vandaag starten de vaccinaties van medewerkers tussen de 18 en 65 jaar werkzaam in een kliniek, de crisisdienst of in dag/deeltijdbehandeling.

Enkele corona besmettingen in klinieken

maandag 3 mei 2021

De afgelopen week bleken in de High & Intensive Care en de Forensisch Psychiatrische Kliniek enkele patiënten en medewerkers besmet met het coronavirus.