Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Interview met hoogleraar Marike Lancel

dinsdag 4 september 2018

Op een website van de Rijksuniversiteit Groningen is een dubbel-interview gepubliceerd met hoogleraren Marike Lancel en Stynke Castelein. Marike werkt ook bij GGZ Drenthe als hoofdonderzoeker van de Forensische Psychiatrie en als expert in de slaapgeneeskunde bij het Slaapcentrum voor Psychiatrie Assen.

GGZ Drenthe trapt internationale campagne af om vooroordelen psychische aandoeningen tegen te gaan

dinsdag 17 juli 2018

Op 20 en 21 juli 2018 lanceert GGZ Drenthe de internationale campagne "Break the Stigma for Families". Met deze campagne willen we stigmatisering van gezinnen met psychische aandoeningen tegengaan. Dat doen we door fietsend aandacht te vragen voor deze problematiek.

Jetta Klijnsma bezoekt Spoedpoli

woensdag 11 juli 2018

Jetta Klijnsma, Commissaris van de Koning in Drenthe, Henk Jumelet, gedeputeerde van de provincie Drenthe en Karel Loohuis, burgemeester van Hoogeveen brachten een bezoek aan de Spoedpoli van GGZ Drenthe.

Medewerkers GGZ Drenthe en gemeente Assen met elkaar in gesprek over goede zorg

vrijdag 6 juli 2018

Op donderdag 5 juli brachten raadsleden van de gemeente Assen een bezoek aan GGZ Drenthe. Maatschappelijk werkers Nurcan Yilmaz, Annika Hemme en collega’s lieten hen de psycholance en Spoedpoli zien.

Verdachte Kinder- en Jeugdpsychiater in Nepal was in dienst bij GGZ Drenthe

maandag 18 juni 2018

Op 15 juni is in Nepal een kinder- en jeugdpsychiater gearresteerd op verdenking van kindermisbruik. Deze psychiater was van 2005 tot en met 2017 werkzaam bij GGZ Drenthe Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP).