Spring naar navigatie Spring naar inhoud

GGZ Drenthe fietst voor suïcidepreventie

dinsdag 1 september 2020

Hulpverleners, nabestaanden en sporttrainers gaan op 10 september fietsen om aandacht te vragen voor zelfdoding. Dat gebeurt op initiatief van “Break the stigma for families” in samenwerking met onder meer GGZ Drenthe, gemeente Assen en de Stichting Nabestaanden na Zelfdoding. Op die dag is het Wereld Suïcidepreventiedag, een dag waarop wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor zelfdoding om het onderwerp bespreekbaar te maken en steun te bieden aan nabestaanden.

Artikel over ouderschap in De Psychiater

donderdag 30 juli 2020

Psychiater Cecil Prins-Aardema van GGZ Drenthe was vanuit de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie betrokken bij de ontwikkeling van de module Zorg voor kinderen van ouders met psychische en/of verslavingsproblemen. Daarover staat een artikel in tijdschrift De Psychiater.

ICT Storing bij GGZ Drenthe

woensdag 1 juli 2020

We hebben momenteel ( 1 juli) te maken met een grote netwerkstoring, die helaas langer duurt dan verwacht.

Onderzoek dagbesteding in coronatijden

maandag 29 juni 2020

De Academische Werkplaats Verstandelijke Beperking en Geestelijke Gezondheid krijgt subsidie voor onderzoek naar een gezonde dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking in coronatijden (en daarna).

Jaarverslag 2019: van herstel naar ontwikkeling

dinsdag 23 juni 2020

Het jaarverslag 2019 van GGZ Drenthe is uitgebracht en samengevat in een jaarbeeld. Na een aantal ‘hersteljaren’ konden we de focus weer leggen op ontwikkeling, innovatie en vernieuwing.