Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Vervanging app voor online behandelen

donderdag 20 mei 2021

GGZ Drenthe heeft besloten om het contract met Karify, de app voor beveiligd beeldbellen en modules voor online behandelen, per 1 augustus op te zeggen. Dit betekent dat uw behandelaar geen inzage meer heeft in ingeleverde opdrachten en dat u geen berichten meer kunt uitwisselen met uw behandelaar via Karify. Op dit moment kijken we naar een nieuwe applicatie.  We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Wat betekent dit voor u?
Binnenkort wordt het account van uw behandelaar binnen de app beëindigd. Omdat er sprake is van een connectie tussen u en de behandelaar, ontvangt ook u hiervan een bericht. U kunt ingeleverde opdrachten en alle informatie die in de app staan gewoon blijven raadplegen. Uw gegevens blijven bestaan zolang u een account heeft bij Karify. Als u geen gebruik meer wilt maken van Karify, en u wilt dat uw Karify gegevens definitief worden verwijderd van de Karify servers, dan kunt u hiervoor een verwijderverzoek indienen via help@karify.com.

Vaccinaties 18-65 jaar met Janssen begonnen

Klinische patiënten tussen de 18 en 65 jaar die langdurig bij GGZ Drenthe verblijven worden sinds vorige week gevaccineerd met het Janssen vaccin. Vandaag starten de vaccinaties van medewerkers tussen de 18 en 65 jaar werkzaam in een kliniek, de crisisdienst of in dag/deeltijdbehandeling.

Enkele corona besmettingen in klinieken

De afgelopen week bleken in de High & Intensive Care en de Forensisch Psychiatrische Kliniek enkele patiënten en medewerkers besmet met het coronavirus.