Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Enkele corona besmettingen in klinieken

maandag 3 mei 2021

De afgelopen week bleken in de High & Intensive Care en de Forensisch Psychiatrische Kliniek enkele patiënten en medewerkers besmet met het coronavirus.

Klinische patiënten 18-65 jaar deze week uitgenodigd voor vaccinatie met Janssen

woensdag 21 april 2021

Deze week versturen we uitnodigingsbrieven naar klinische patiënten die gevaccineerd gaan worden met het Janssen vaccin. In de brieven informeren wij hen over de aanstaande vaccinatie en vragen daarvoor toestemming.

Drie corona besmette patiënten in Nijlandsborg

vrijdag 9 april 2021

Bij GGZ Drenthe Ouderenpsychiatrie, locatie Nijlandsborg in Assen, bleken deze week drie patiënten besmet met het coronavirus. Er zijn tot nu toe geen besmettingen vastgesteld onder medewerkers van deze locatie. De besmette patiënten worden in quarantaine verpleegd.

Geestelijke zorginstellingen bundelen krachten en lanceren recruitmentcampagne ‘Mij’n zorg’

donderdag 25 maart 2021

Deze week start de campagne GGZ Noord: mij een zorg of mijn zorg. Deze imagocampagne is bedoeld om de instroom in de geestelijke gezondheidszorg te bevorderen.

Nu ook eerste medewerkers gevaccineerd tegen corona

dinsdag 23 maart 2021

We zijn heel blij dat we vandaag de eerste medewerkers konden vaccineren tegen corona. Door de vaccinaties kunnen we patiënten en medewerkers beschermen tegen corona. Samen dragen we bij aan een veilig werk- en behandelomgeving.