Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Samen fietsen voor suïcidepreventie

donderdag 2 september 2021

Hulpverleners, nabestaanden en wielersporttrainers gaan op donderdag 9 september fietsen om aandacht te vragen voor zelfdoding onder jongeren. Dat gebeurt op initiatief van ‘Break the stigma for families’ in samenwerking met onder meer GGZ Drenthe, 113 Zelfmoordpreventie, Stichting Route Jack, GGD Drenthe, Accare en Espria Ledenvereniging. Aanleiding hiervoor is de Wereld Suïcidepreventiedag op 10 september, een dag waarop wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor zelfdoding om het onderwerp bespreekbaar te maken en steun te bieden aan nabestaanden.

Directeur Petra de Rijke met pensioen

dinsdag 10 augustus 2021

Directeur Petra de Rijke gaat met pensioen. Op woensdag 11 augustus is haar laatste werkdag bij GGZ Drenthe.

GGZ Drenthe sluit meerjarencontact met Zilveren Kruis

woensdag 30 juni 2021

Verzekerden van Zilveren Kruis kunnen kiezen of ze een afspraak op de poli in combinatie met online hulp willen of alleen online hulp. Dat is een van de afspraken in de meerjarenovereenkomst die GGZ Drenthe en zorgverzekeraar Zilveren Kruis hebben ondertekend. "We verwachten dat in 2023 ruim 20% van onze patiënten een afspraak op de poli in combinatie met online hulp krijgt,” aldus Hilda van der Hek, directeur van GGZ Drenthe.

Agnes van Everdingen Koninklijk onderscheiden

vrijdag 11 juni 2021

Ervaringsdeskundige Agnes van Everdingen is donderdag gekroond tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau voor haar rol bij de inzet van ervaringsdeskundigheid bij GGZ Drenthe.

Vervanging app voor online behandelen

donderdag 20 mei 2021

GGZ Drenthe heeft besloten om het contract met Karify, de app voor beveiligd beeldbellen en modules voor online behandelen, per 1 augustus op te zeggen. Op dit moment kijken we naar een nieuwe applicatie. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.