Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Dennenweg Assen ingang Pelikaanstraat tot april 2022 afgesloten

dinsdag 19 oktober 2021

Vanaf maandag 25 oktober is de Dennenweg in Assen afgesloten tussen de Pelikaanstraat tot en met de Lindelaan. De afslag naar de Lindelaan wordt definitief afgesloten voor autoverkeer.

Wouter van Ewijk directeur a.i. GGZ Drenthe

dinsdag 5 oktober 2021

Wouter van Ewijk is gestart als directeur ad interim bij GGZ Drenthe. Gedurende twee├źnhalve dag per week gaat Van Ewijk tijdelijk de directie versterken. Zijn aanstelling is voor een periode van maximaal 1 jaar, tot uiterlijk 1 oktober 2022.

Integrale zorg door Optimaal Leven begint zijn vruchten af te werpen

maandag 4 oktober 2021

Twee jaar na de start van Optimaal Leven is de balans opgemaakt: hoe heeft het Optimaal Leven programma in de praktijk vorm gekregen en wat zijn de opbrengsten hiervan? Voor het onderzoek zijn interviews en vragenlijsten afgenomen bij cli├źnten en medewerkers. Gekeken is naar drie pijlers: integrale zorg, herstelondersteunende zorg en gebiedsgericht werken. De resultaten laten zien dat Optimaal Leven een duidelijke ontwikkeling in gang heeft gezet.

FACT Jeugdteam Drenthe

woensdag 29 september 2021

Samen met Accare, Ambiq, Cosis, Elker, Yorneo en Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) werken we samen binnen het FACT Jeugdteam in Drenthe. Het FACT team biedt hulp en psychiatrische behandeling aan kinderen en jongeren tot 23 jaar met complexe problematiek en problemen op diverse levensgebieden.

Nieuwe directiestructuur GGZ Drenthe

woensdag 29 september 2021

Vanaf 1 oktober wijzigt de directiestructuur GGZ Drenthe. De directie bestaat vanaf die datum uit twee directeuren.