Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Geslaagde beweegmiddag op het ggz-terrein in Assen

maandag 18 september 2023

Enthousiaste PMT’ers, activiteitenbegeleiders en de projectleider van de Groene GGZ hebben op 13 september een beweegmiddag georganiseerd voor patiënten die verblijven op locaties van GGZ Drenthe aan de Dennenweg in Assen. De belangstelling was groot. Ter afsluiting kon iedereen proeven van zelfgemaakte gezonde hapjes.

Werkbezoek trajectbegeleiders aan Meppel en Westerveld

vrijdag 15 september 2023

Tijdens een werkbezoek aan Zuidwest-Drenthe hebben we gesproken over hoe we met Individuele Plaatsing en Steun (IPS) van betekenis kunnen zijn voor inwoners uit de regio met een psychische kwetsbaarheid, die betaald werk of een opleiding zoeken of willen behouden.

Jubileum CVBP: "Tien jaar samen"

woensdag 13 september 2023

Op dinsdag 17 oktober 2023 vieren we het tienjarig bestaan van het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie. We willen deze mijlpaal graag met jou delen en nodigen je uit om dit samen met ons te vieren. We hebben een boeiende dag voorbereid, vol activiteiten, inspirerende sprekers en momenten om elkaar te ontmoeten. Het thema van de dag is: “Tien jaar samen”.

De Vermeer in Assen over naar WerkPro

vrijdag 1 september 2023

Vanaf 1 september is werk/leerbedrijf en dagbestedingslocatie De Vermeer onderdeel van WerkPro. Naar dit moment is maandenlang toegewerkt door GGZ Drenthe en WerkPro. Daarbij stond het belang van de 120 deelnemers voorop: behoud van activiteiten en dagbesteding in de buurt.