Spring naar navigatie Spring naar inhoud

De Vermeer in Assen over naar WerkPro

vrijdag 1 september 2023

Vanaf 1 september is werk/leerbedrijf en dagbestedingslocatie De Vermeer onderdeel van WerkPro. Naar dit moment is maandenlang toegewerkt door GGZ Drenthe en WerkPro. Daarbij stond het belang van de 120 deelnemers voorop: behoud van activiteiten en dagbesteding in de buurt. 

Ook vier medewerkers zijn naar WerkPro overgegaan. Zij zetten hun werkzaamheden op het dagactiviteitencentrum en in het Grafisch Centrum bij hun nieuwe werkgever voort.

“Met de overdracht van de Vermeer van GGZ Drenthe aan Werkpro hebben we een duurzame plek voor de deelnemers en de medewerkers van de Vermeer gerealiseerd. Wat mij betreft een gedroomde uitkomst voor alle partijen", aldus Pieter Hakvoort, manager bedrijfsvoering ambulante en poliklinische zorg.

Ook de gemeente Assen is blij met deze overname. Zij ziet toekomst in de functie van deze mooie locatie in de wijk en voor de gemeente.

Verkeershinder week 35 en 36 op ggz-terrein Assen

In de laatste week van augustus (week 35) en de eerste week van september (week 36) vinden wegwerkzaamheden plaats op het terrein van GGZ Drenthe in Assen. Voor het verkeer naar de HIC/Spoedpoli en Meander geldt in die periode een omleidingsroute.

Therapiehond Lenthe zorgt voor vreugde bij het CVBP

Bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie schittert Lenthe, een trouwe viervoeter met een speciale missie. Onder begeleiding van haar baasje Hilda, verpleegkundige bij het CVBP, kan Lenthe onderdeel zijn van de therapie die patiënten krijgen bij het CVBP.