Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Verkeershinder week 35 en 36 op ggz-terrein Assen

maandag 21 augustus 2023

In de laatste week van augustus (week 35) en de eerste week van september (week 36) vinden wegwerkzaamheden plaats op het terrein van GGZ Drenthe in Assen. Voor het verkeer naar de HIC/Spoedpoli en Meander geldt in die periode een omleidingsroute.   

Op het ggz-terrein wordt vanaf eind augustus de bouwplaats van de nieuwbouw Acute Psychiatrie ingericht. In die periode wordt het asfalt opengebroken tussen gebouw De Meander en de Spoedpoli/ambulance-ingang van de HIC.   

Voor al het verkeer naar de HIC/Spoedpoli en Meander geldt tijdelijk de volgende aanrijroute (zie bijgevoegde plattegronden):  

- in week 35: via ingang Zuid :

- in week 36: via ingang Noord

Vanaf 6 september is de weg weer vrij. Wel geldt langzaam rijden. Er ligt dan een grindpad en nog geen nieuw asfalt. Asfalteren volgt later.  

  

Therapiehond Lenthe zorgt voor vreugde bij het CVBP

Bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie schittert Lenthe, een trouwe viervoeter met een speciale missie. Onder begeleiding van haar baasje Hilda, verpleegkundige bij het CVBP, kan Lenthe onderdeel zijn van de therapie die patiƫnten krijgen bij het CVBP.

10 jaar CVBP

Op dinsdag 17 oktober 2023 vieren we het tienjarig bestaan van het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie. We willen deze mijlpaal graag met jou delen en nodigen je uit om dit samen met ons te vieren. Het thema is: 10 jaar samen