Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Werkbezoek trajectbegeleiders aan Meppel en Westerveld

vrijdag 15 september 2023

Tijdens een werkbezoek aan gemeenten van Zuidwest-Drenthe hebben we gesproken over hoe we met Individuele Plaatsing en Steun (IPS) van betekenis kunnen zijn voor inwoners uit de regio met een psychische kwetsbaarheid, die betaald werk of een opleiding zoeken of willen behouden.  

Afgesproken is regelmatig te overleggen over onze diensten en de mensen die daar gebruik van willen maken. Doordat we elkaar beter hebben leren kennen en contactgegevens hebben uitgewisseld, kunnen we laagdrempelig overleggen en sparren over mogelijke aanmeldingen.  

Via maatwerktrajecten en de gemeentelijke IPS-subsidieregeling hopen we meer te kunnen betekenen voor de burgers van de Drentse gemeenten.  

Meer weten? 
Neem dan contact met op met de IPS-trajectcoördinator of bel (0591) 85 61 11.  

 → Lees meer over IPS  

Jubileum CVBP: "Tien jaar samen"

Op dinsdag 17 oktober 2023 vieren we het tienjarig bestaan van het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie. We willen deze mijlpaal graag met jou delen en nodigen je uit om dit samen met ons te vieren. We hebben een boeiende dag voorbereid, vol activiteiten, inspirerende sprekers en momenten om elkaar te ontmoeten. Het thema van de dag is: “Tien jaar samen”.

De Vermeer in Assen over naar WerkPro

Vanaf 1 september is werk/leerbedrijf en dagbestedingslocatie De Vermeer onderdeel van WerkPro. Naar dit moment is maandenlang toegewerkt door GGZ Drenthe en WerkPro. Daarbij stond het belang van de 120 deelnemers voorop: behoud van activiteiten en dagbesteding in de buurt.