Spring naar navigatie Spring naar inhoud

GGZ Drenthe ontvangt opnieuw TOPGGz keumerken

woensdag 31 mei 2023

De Forensisch Psychiatrische Kliniek en de afdeling Psychosecircuit van GGZ Drenthe hebben op dinsdag 30 mei opnieuw het TOPGGz-keurmerk ontvangen. Dat gebeurde tijdens een symposium met behandelaren en patiƫnten.

GGZ Drenthe in de media

donderdag 4 mei 2023

Onlangs is een medewerker van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) op non-actief gesteld en aangehouden door de politie. Vandaag heeft het Openbaar Ministerie meer bekend gemaakt over de zaak. Daarbij wordt gesproken over het doorbreken van de geheimhoudingsplicht door een zorgaanbieder. In berichten in de media wordt GGZ Drenthe als die zorgaanbieder genoemd.

Verpleegkundig leiderschap bij GGZ Drenthe

woensdag 3 mei 2023

GGZ Drenthe wil de positie van verpleegkundigen en agogen in de organisatie versterken en hun zeggenschap vergroten. Daarover vertellen Saskia Mensink en Mandy Benjamins van de projectgroep Verpleegkundig leiderschap bij GGZ Drenthe. Een belangrijke stap, zegt ook directeur Erik Mulder.

Medewerkers GGZ Drenthe doneren eindejaarsgeschenk

dinsdag 2 mei 2023

Medewerkers van GGZ Drenthe hadden vorig jaar de mogelijkheid om de waarde van hun eindejaarsgeschenk te doneren aan Stichting Vrienden van GGZ Drenthe of de Voedselbanken in Drenthe. En dat hebben ze volop gedaan!