Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Veel aanmeldingen vrijwilligers | geen besmette patiënten | 23 maart 2020

maandag 23 maart 2020

Veel mensen hebben zich aangemeld om in geval van nood extra hulp te kunnen bieden in de klinieken. Daar zijn we erg blij mee. Tot nu toe is extra inzet niet nodig. Er zijn de afgelopen week diverse patiënten met vermoedens van Corona getest. Niemand bleek besmet. De gezondheid van patiënten en medewerkers wordt scherp in de gaten gehouden en bij de geringste vermoedens nemen we direct voorzorgsmaatregelen. De hulp bij acute psychiatrische nood gaat, met de nodige voorzorgsmaatregelen, gewoon door.

Update Coronavirus | vragen over beeldbellen | 20 maart 2020

vrijdag 20 maart 2020

In verband met het Coronavirus vinden de behandelingen waar mogelijk plaats via (beeld)bellen. Een aantal patiënten heeft hierover vragen.

Geen bezoek aan klinieken GGZ Drenthe ivm Corona, Oproep voor extra inzet in klinieken GGZ Drenthe

dinsdag 17 maart 2020

In verband met het Coronavirus heeft GGZ Drenthe besloten alle bezoek aan onze klinieken vanaf heden op te schorten. Onze gebouwen zijn uitsluitend toegankelijk na aanbellen. De behandelingen vinden waar mogelijk plaats via (beeld)bellen. Deze maatregelen zijn nodig om de gezondheid van onze patiënten en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

Update Coronavirus | 13 maart 2020

vrijdag 13 maart 2020

In aansluiting op de landelijke beweging wil GGZ Drenthe verspreiding van het Coronavirus voorkomen en de gezondheid van onze patiënten en medewerkers zoveel mogelijk beschermen. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen.

GGZ Drenthe bereidt zich voor op coronavirus

donderdag 5 maart 2020

GGZ Drenthe heeft voorbereidingen getroffen om mogelijke verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Op dit moment zijn er geen patiënten of medewerkers van GGZ Drenthe bij wie het virus is vastgesteld.