Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Een kijkje op de nieuwbouw Acute Psychiatrie

vrijdag 16 februari 2024

Graag laten we de vorderingen van nieuwbouw Acute Psychiatrie zien! Op het ggz-terrein in Assen verschijnen twee grote vleugels, waarin de High & Intensive Care, de Medium Care en de Spoedpoli komen.

GGZ Drenthe heeft met alle zorgverzekeraars een contract in 2024

donderdag 1 februari 2024

Met alle zorgverzekeraars is een contract voor 2024 afgesloten. De vergoeding van de zorgkosten is afhankelijk van de afspraken in het contract met betreffende zorgverzekeraar en van de polis en het eigen risico dat patiƫnten hebben gekozen.

Heeft uw zorgverzekeraar in 2024 een contract met GGZ Drenthe?

vrijdag 22 december 2023

Heeft uw zorgverzekeraar in 2024 een contract met GGZ Drenthe? Dat is van belang als u nu zorg van ons krijgt, of volgend jaar verwacht te krijgen. Op onze website staat met welke verzekeraars we wel en (nog) niet een contract hebben in 2024.

Durfjijmetmij.nl: ontmoetingsplek voor mensen met een psychische kwetsbaarheid

woensdag 20 december 2023

Durfjijmetmij.nl is een gratis ontmoetingssite. Het doel van deze website is om mensen op een veilige manier in contact te brengen met anderen. Wil jij graag in 2024 nieuwe mensen leren ontmoeten? Dan is durfjijmetmij.nl misschien iets voor jou!

Eindejaarssymposium 2023: 'AI in de psychiatrie: dystopie of utopie?'

dinsdag 14 november 2023

Op donderdag 14 december 2023 vindt het jaarlijkse eindejaarssymposium van GGZ Drenthe plaats. Dit jaar is het onderwerp: 'AI in de psychiatrie: dystopie of utopie?'