Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Dit is het

Sommige mensen voelen zich niet goed, terwijl daar geen duidelijke reden voor is. Ondanks dat iemand bijvoorbeeld goed slaapt, voelt diegene zich steeds moe. Of er zijn lichamelijk klachten, maar de dokter kan niets vinden. Ook kan het zijn dat iemand zich angstig of somber voelt, moeite heeft met nieuwe situaties of zomaar ineens last heeft van boze buien. Deze klachten lijken in het begin vaak onschuldig. Wanneer het niet uit zichzelf beter wordt, is het goed om hulp te zoeken. 

Bij slaapproblemen en psychische klachten kunt u hulp krijgen van het Expertisecentrum Slaap en Psychiatrie van GGZ Drenthe. 

Kenmerken

  • Slaapproblemen, nachtmerries
  • Concentratie- en geheugenproblemen
  • Mensen niet meer vertrouwen
  • Angstig zijn, zich terugtrekken, lusteloos
  • Buikpijn, misselijkheid
  • Trillen, niet meer kunnen werken en altijd moe zijn

Ervaring

We dachten beiden dat onze dochter gewoon een beetje dromerig was.

Sharon haar verhaal

Een vraag stellen

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Het beantwoorden van uw bericht kan enkele dagen duren. Vragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen via 0592 – 74 14 14. 

Met het invullen van het contactformulier geeft u toestemming uw persoonsgegevens te gebruiken voor het reageren op uw bericht. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt en niet langer bewaard dan nodig is.