Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Wegwerkzaamheden Dennenweg Assen

maandag 5 oktober 2020

Vanaf maandag 5 oktober zijn er wegwerkzaamheden op de Dennenweg in Assen. De Dennenweg is dan afgesloten tussen de afslag Lindelaan en de nieuwe Mandemaattunnel. De werkzaamheden zullen tot ongeveer half november voortduren. Verkeer wordt omgeleid via het terrein van GGZ Drenthe. 

Mondkapjes dragen en andere voorzorgsmaatregelen bij GGZ Drenthe

Tot nu toe zijn er geen besmette patiënten in onze klinieken (geweest), maar we verwachten wel dat we binnenkort te maken zullen krijgen met COVID-19 besmettingen. We willen de veiligheid van medewerkers, patiënten en naasten zo goed mogelijk waarborgen. Daarom heeft GGZ Drenthe een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen, waaronder regels over het dragen van een mondkapje.

Oproep aan patiënten en naasten begin coronaperiode te evalueren

GGZ Drenthe is benieuwd hoe patiënten en naasten de behandeling, het aangepaste contact en de informatievoorziening tijdens de eerste maanden van de coronacrisis hebben ervaren. Daarom verzoeken wij patiënten en naasten een aantal vragen te willen beantwoorden over deze periode. De reactietermijn is verlengd; reacties zijn welkom tot uiterlijk 2 oktober