Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Kenniscafé lekker slapen

donderdag 23 maart 2023

Psychiater Maaike van Veen neemt maandag 24 april deel aan het Kenniscafé Groningen in een gesprek over lekker slapen.

Lekker slapen doe je zo
Slapen: we doen het allemaal, maar hoe (lang) en op welke tijden we slapen, verschilt van mens tot mens. Tegenwoordig, in onze 24/7 economie met kunstlicht, schermen en afleiding overal, slapen we misschien wel minder dan vroeger. Maar (te) laat naar bed gaan, blijft niet zonder gevolgen voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. In het gesprek wordt onder andere ingegaan op adviezen voor lekker slapen en wat chronische slapeloosheid is. 

Praktische informatie
De bijeenkomst is in het Groninger Forum en begint om 20 uur. Tickets en meer informatie via Kenniscafé Groningen - Lekker slapen.

Transitie- en reorganisatieplan Daat-Drenthe nu definitief

Het transitie- en reorganisatieplan Daat-Drenthe is definitief vastgesteld, nadat de Ondernemingsraad en de Cliëntenraad hierover positief advies hebben uitgebracht. Dit betekent dat nu zal worden overgaan tot uitvoering van het plan.

Aanwezig op Voorjaarscongres NVvP

Psychiaters Maaike van Veen en Rixt Riemersma en gz-psycholoog Inge Ensing van het Expertisecentrum Slaap en Psychiatrie houden een voordracht op het Voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie eind maart in Maastricht.