Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Jubileum CVBP: een inspirerende en boeiende dag

vrijdag 20 oktober 2023

Het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie bestaat 10 jaar! Dit hebben we afgelopen dinsdag 17 oktober gevierd door een boeiende dag te organiseren met interessante sprekers, activiteiten en momenten om elkaar te ontmoeten. Het thema van de dag was 'Tien jaar samen'.

De dag was gevuld met een symposium met interessante sprekers. In de middag werden er verschillende workshops georganiseerd, waar het thema 'tien jaar samen' centraal stond. 

Iedereen kreeg bij binnenkomst een CVBP goodiebag als aandenken mee. We kijken terug op een geslaagde dag, dank aan alle betrokkenen en aanwezigen!

Gezellige familiedag bij Duurzaam Verblijf

Afgelopen zaterdag 30 september was er een gezellige familiedag bij Duurzaam Verblijf. Veel patiënten kijken uit naar deze dag, waarop de buitenwereld naar binnen komt. Het mooie weer, de vele activiteiten en de enthousiaste deelname maakten het een prachtige dag om op terug te kijken.

Geslaagde beweegmiddag op het ggz-terrein in Assen

Enthousiaste PMT’ers, activiteitenbegeleiders en de projectleider van de Groene GGZ hebben op 13 september een beweegmiddag georganiseerd voor patiënten die verblijven op locaties van GGZ Drenthe aan de Dennenweg in Assen. De belangstelling was groot. Ter afsluiting kon iedereen proeven van zelfgemaakte gezonde hapjes.