Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Erik Mulder nieuwe directeur Behandelzaken GGZ Drenthe

donderdag 18 juni 2020

Per 1 juli start Erik Mulder als directeur Behandelzaken GGZ Drenthe. Met deze stap vult hij de plaats in, die is vrijgekomen na het gedeeltelijke vertrek van Peter van der Noord naar de Raad van Bestuur van Espria. Erik Mulder blijft voor een deel van zijn werkzaamheden verbonden aan het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie, als psychiater en als manager behandelbeleid. 

Erik zal samen met de andere directieleden werken aan het verder ontwikkelen van de strategische koers van GGZ Drenthe “Wij zien mensen” en de uitwerking daarvan. 

John Kauffeld, voorzitter Raad van Bestuur Espria: “We zijn blij dat we binnen de organisatie het nieuwe directielid hebben kunnen vinden. We wensen Erik succes in zijn nieuwe rol en vertrouwen erop dat hij een mooie bijdrage zal leveren aan de doorontwikkeling van GGZ Drenthe.” 

Onderzoek participatie door sport

GGZ Drenthe gaat onderzoeken hoe sport kan helpen bij maatschappelijke participatie van mensen met een psychose. De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek heeft daarvoor een flinke subsidie toegekend.

Vragenlijst corona voor patiënten voorafgaand aan face to face contact

Aan patiënten die binnenkort een face to face contact hebben op de poli, in de kliniek of thuis vragen we vlak vóór de afspraak na te gaan of mogelijk sprake is van besmetting met het coronavirus. Hiervoor is een vragenlijst beschikbaar. Deze patiënten ontvangen de vragenlijst via het secretariaat van het team waar zij in behandeling zijn, of in hun persoonlijke Mijn GGZ Drenthe-omgeving.