Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Eerste patiënten gevaccineerd tegen corona

donderdag 18 maart 2021

We hebben er lang wachten op moeten wachten, maar vandaag konden we eindelijk de eerste klinische patiënten vaccineren tegen corona!

Mevrouw Uchtman (74 jaar) uit De Lotting in Beilen was blij met haar prik! “Ik ben er helemaal klaar voor”, zei ze toen ze vanochtend plaatsnam.
 
Vandaag krijgen ook enkele patiënten van Duurzaam Verblijf in Beilen en Acute Opname Ouderen in Hoogeveen een vaccinatie. Overige klinische patiënten en ook een aantal medewerkers worden volgende week gevaccineerd.  In deze ronde gaat het om mensen van 65 jaar en ouder. Zij krijgen het Moderna vaccin.

Over vier weken volgt de tweede prik.

Lees  ook: Informatie over vaccinatie tegen corona voor klinische patiënten

GGZ Drenthe doet mee met Ontdekdezorg week

Van 22 tot en met 27 maart vindt de Ontdekdezorg week plaats. De Ontdekdezorg week biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om kennis te maken met werken in zorg en welzijn. In verband met corona vinden de activiteiten dit jaar online plaats. Ook GGZ Drenthe organiseert deze week diverse activiteiten.

Midden-Drenthe verrast klinieken in Beilen met voorjaarsbloemen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Drenthe verrasten gisteren de klinieken in Beilen met voorjaarsbloemen. Daarmee willen zij patiënten en medewerkers laten weten dat ze aan hen denken en hen een warm hart onder de riem steken. We waarderen het gebaar enorm!