Spring naar navigatie Spring naar inhoud

GGZ Drenthe doet mee met Ontdekdezorg week

maandag 15 maart 2021

GGZ Drenthe doet mee met Ontdekdezorg week! 

Van 22 tot en met 27 maart vindt de Ontdekdezorg week plaats. De Ontdekdezorg week biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om kennis te maken met werken in zorg en welzijn. In verband met corona vinden de activiteiten dit jaar online plaats. 

Ook GGZ Drenthe organiseert deze week diverse activiteiten. Op woensdag 24 maart om 10.00 uur vindt er een online ronde tafelgesprek plaats: Aan tafel bij GGZ Drenthe. Tijdens dit ronde tafel gesprek gaan Lilian Stam, verpleegkundige Klinische Rehabilitatie, Silvia van der Veen, verpleegkundige Duurzaam Verblijf en Annelot van Peursem, sociotherapeut en agogisch regiehulpverlener Forensische Psychiatrie met elkaar in gesprek over hun ervaringen.

Op donderdag 25 maart om 15.00 uur geven Ria Posthumus en Gabriëlle van Rijswijk, beiden praktijkopleider bij GGZ Drenthe, een presentatie over de opleidingsmogelijkheden op het gebied van MBO-V en HBO-V binnen GGZ Drenthe. Tijdens deze presentatie vertellen ze wat het werk van verpleegkundige inhoudt en welke doelgroepen en afdelingen er zijn. Ook vertellen ze over de opleiding: wat houdt dit in, welke tijdsinvestering wordt er verwacht, wat heeft GGZ Drenthe te bieden? 


Midden-Drenthe verrast klinieken in Beilen met voorjaarsbloemen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Drenthe verrasten gisteren de klinieken in Beilen met voorjaarsbloemen. Daarmee willen zij patiënten en medewerkers laten weten dat ze aan hen denken en hen een warm hart onder de riem steken. We waarderen het gebaar enorm!

Uitnodigingen voor AstraZeneca vaccinatie verstuurd

Deze week zijn uitnodigingsbrieven verstuurd naar klinische patiënten en wettelijk vertegenwoordigers, die in de loop van maart gevaccineerd gaan worden met het AstraZeneca vaccin (mensen tussen 18 en 65 jaar). In de brieven informeren wij hen over de aanstaande vaccinatie en vragen daarvoor toestemming.