Spring naar navigatie Spring naar inhoud

9 t/m 17 maart: Boslaan Emmen gestremd, omleiding locaties GGZ Drenthe

dinsdag 3 maart 2020

De Boslaan in Emmen is vanaf maandag 9 maart acht dagen dicht in beide richtingen. Er worden nieuwe lantaarnpalen langs de fietspaden geplaatst.

De afsluiting betreft het wegdeel tussen de kruising met de Boermarkeweg en de Oranjelaan. Bezoekers van de locaties Stationsstraat 20 en Boermarkeweg 70 moeten in die periode omrijden. De locatie Stationsstraat 20 is dan niet  per auto bereikbaar. Parkeren kan op de parkeerplaatsen aan de Burgemeester Tijmesstraat, te bereiken via de Oude Roswinkelerweg. Voor de locatie Boermarkeweg kan geen gebruikgemaakt worden van de aanrijroute via de Boslaan.

Lees meer hierover in de Emmer Courant.
Informatie over de bereikbaarheid per bus staat op de website van Qbuzz.

Daniƫlle Cath bijzonder hoogleraar GGZ Zorginnovatie

Daniƫlle Cath, psychiater en opleider psychiatrie bij GGZ Drenthe, is door de Stichting Psychiatrisch Epidemiologisch Onderzoek benoemd tot bijzonder hoogleraar GGZ Zorginnovatie in Noord Nederland op het gebied van angst en stemming. De benoeming geldt voor een periode van vijf jaar.

Artikel over openheid bij depressie

Hoe moeilijk het is om over psychische problemen te praten, merkte psychiater Cecil Prins-Aardema van GGZ Drenthe toen haar man met een ernstige depressie werd opgenomen. Daarover staat een artikel in het Dagblad van het Noorden.