Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Afdelingen GGZ Drenthe Forensische Psychiatrie

Ambulante en klinische behandeling

Behandelingen bij GGZ Drenthe Forensische Psychiatrie kunnen zowel klinisch als poliklinisch plaatsvinden. Dat is afhankelijk van iemands problemen en eventuele straftitel. 

Bij poliklinische behandeling komen patiënten op afspraak naar de locatie van GGZ Drenthe. Zij wonen thuis. Een huisbezoek is eventueel ook mogelijk.  

Bij klinische behandeling verblijven patiënten verplicht of vrijwillig in de kliniek en vindt behandeling plaats in een gesloten setting. Dat wil zeggen dat patiënten onder toezicht staan en de kliniek niet zonder toestemming kunnen verlaten.

AFPNForensisch ACTForensisch Beschermd WonenForensische High and Intensive CareForensisch Psychiatrische AfdelingForensisch Psychiatrische KliniekForensische Resocialisatie Afdeling

Contact

GGZ Drenthe Forensische Psychiatrie

Dennenweg 9, 9404 LA Assen
Postbus 30007, 9400 RA Assen

Voor algemene vragen kunt u ons tijdens kantooruren bellen op (0592) 33 46 00 .
Voor behandelinhoudelijke vragen en verwijzingen kunt u contact opnemen met het 

Forensisch Aanmeld- en Informatiecentrum
T (0592) 33 46 26
F (0592) 33 46 03
Buiten kantooruren T (0592) 33 46 00

U kunt ons ook mailen.

Informatie over kosten en eigen risicoBekijk en lees verhalen van patiënten

Een vraag stellen aan GGZ Drenthe Forensische Psychiatrie

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Het beantwoorden van uw bericht kan enkele dagen duren. Vragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen via 0592 – 33 46 26.

Met het invullen van het contactformulier geeft u toestemming uw persoonsgegevens te gebruiken voor het reageren op uw bericht. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt en niet langer bewaard dan nodig is.