Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Contact met Forensische Psychiatrie

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag aan GGZ Drenthe Forensische Psychiatrie of wilt u een van onze medewerkers spreken? Bel ons tijdens kantooruren op (0592) 33 46 00,  of stel uw vraag via het formulier onderaan deze pagina.

Forensisch Aanmeld- en Informatiecentrum

Voor behandelinhoudelijke vragen en verwijzingen kunt u contact opnemen met het Forensisch Aanmeld- en Informatiecentrum:

T (0592) 33 46 26
F (0592) 33 46 03
Buiten kantooruren T (0592) 33 46 00

Voor verwijzers: meer over aanmelden bij Forensische Psychiatrie

Afspraak wijzigen

Krijgt u ambulante zorg? U kunt uw afspraak tot uiterlijk 24 uur van tevoren wijzigen. Dit kan uitsluitend telefonisch. Bel hiervoor met de afdeling waar u in behandeling bent.  Om te voorkomen dat u uw afspraak vergeet, bieden wij u een gratis service: afspraakberichten. Via sms of e-mail helpen wij u om uw afspraak niet te vergeten. Lees meer over deze service in de folder "Vergeet uw afspraak niet".  Het wijzigen van uw afspraak kan niet via het formulier op deze website of per e-mail.

Niet tevreden?

Wij doen ons best om u een goede behandeling te geven. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is, horen we dat graag. U kunt dat het best tegen uw behandelaar zeggen. Lukt het niet om samen een oplossing te vinden? Vraag dan of de leidinggevende mee kan helpen. Vindt u het moeilijk om over uw klacht te praten? Of komt er geen oplossing? Als u vrijwillig in zorg bent, kunt u altijd vragen of de klachtenfunctionaris kan helpen. Als u bent opgenomen of als u  onvrijwillige zorg krijgt, heeft u recht op ondersteuning door de onafhankelijke patiëntenvertrouwenspersoon.

U kunt uw klacht zelf melden, maar uw partner, familielid of een andere vertegenwoordiger mag dit ook voor u doen.

Contact

GGZ Drenthe Forensische Psychiatrie

Dennenweg 9, 9404 LA Assen
Postbus 30007, 9400 RA Assen

Informatie over kosten en eigen risicoBekijk en lees verhalen van patiënten

Een vraag stellen aan GGZ Drenthe Forensische Psychiatrie

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen. Zorgvragen over persoonlijke situaties behandelen wij niet per e-mail. Persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op uw bericht. De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het beantwoorden van uw e-mail kan enkele dagen duren.