Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Workshop op het jaarlijkse Voorjaarscongres

woensdag 24 april 2024

Op 11 april 2024 gaven gz-psycholoog-somnoloog Inge Ensing en psychiater Rixt Riemersma een workshop op het jaarlijkse Voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie. 

De workshop ging over de behandeling van slapeloosheid in de psychiatrische praktijk. Zoals elk jaar was er vanuit het publiek weer veel belangstelling voor het onderwerp. In de ggz is er steeds meer aandacht voor het belang van slaap voor psychische gezondheid. 

Uitnodiging Gezonde Marke Tour (16, 18 of 25 april)

Wil je bijdragen aan een gezonder en vitaler Drenthe? Denk en praat mee tijdens de Gezonde Marke Tour op 16, 18 en 25 april vindt de Gezonde Marke. Tijdens bijeenkomsten in drie dorpshuizen, verspreid over Drenthe, gaan inwoners, beleidsmakers en professionals uit zorg en welzijn met elkaar in gesprek over de toekomst van zorg en welzijn in Drenthe. Meld je aan voor de bijeenkomst in jouw omgeving!

Verklaring n.a.v. het sepot in de zaak WZA-verpleegkundige

Vandaag maakte het Openbaar Ministerie bekend dat de zaak tegen een verpleegkundige van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) is geseponeerd. GGZ Drenthe was betrokken bij deze zaak.