Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Voor behandeling bij GGZ Drenthe is een aanmelding nodig van een door uw zorgverzekeraar erkende verwijzer, zoals uw huisarts, of een medisch specialist. Bij kinderen en jongeren tot 18 jaar is een verwijzing nodig van een deskundige in dienst van of namens de gemeente en/of een beschikking van uw gemeente. Ook kan de huisarts, of een Praktijkondersteuner Huisarts (POH-GGZ) namens de huisarts, jeugdarts, of medisch specialist verwijzen.

De meeste behandelingen van GGZ Drenthe zijn voor mensen uit de provincie Drenthe. Sommige specialistische afdelingen behandelen ook mensen uit andere provincies; zij hebben vanwege hun specialistische behandelingen een bovenregionale functie.

Neem voor vragen of meer informatie over verwijzingen contact op met het Aanmeldcentrum GGZ Drenthe, telefoon (0592) 74 14 00 (bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren). 

Vanaf de aanmelding tot en met einde van de behandeling informeren we verwijzers over het verloop van de behandeling.

Een vraag stellen

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen. Zorgvragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op uw bericht. De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het beantwoorden van uw e-mail kan enkele dagen duren.