Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Zodra wij uw verwijzing hebben ontvangen, nemen wij in de meeste gevallen telefonisch contact met u op om de eerste afspraak te plannen. Als wij u niet telefonisch kunnen bereiken, dan sturen wij u een brief met een voorstel voor de eerste afspraak, of vragen we u om contact met ons op te nemen.

Neem voor vragen of meer informatie contact op met het Aanmeldcentrum GGZ Drenthe, telefoon (0592) 74 14 00 (bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren). 

Vanaf de aanmelding tot en met einde van de behandeling informeren we verwijzers over het verloop van de behandeling.

Wachttijd

Voor sommige behandelingen is een wachttijd. Dan moet u wachten voordat het eerste gesprek plaatsvindt of uw behandeling begint. We doen er alles aan om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Tijdens de wachttijd zijn er allerlei mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan tijdens de wachttijd.

Een vraag stellen

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Het beantwoorden van uw bericht kan enkele dagen duren. Vragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen via 0592 – 74 14 14. 

Met het invullen van het contactformulier geeft u toestemming uw persoonsgegevens te gebruiken voor het reageren op uw bericht. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt en niet langer bewaard dan nodig is.