Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Het is belangrijk om te meten of de behandelingen die wij bieden helpen. Daarom vragen we onze cliënten vóór en tijdens hun behandeling vragenlijsten in te vullen. Uiteraard kunt u hier hulp bij krijgen. Ook het behandelteam gebruikt vragenlijsten om de voortgang van ieders behandeling bij te houden. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer het voor u niet mogelijk is zelf een vragenlijst in te vullen. In alle gevallen krijgen we met behulp van de antwoorden op vragenlijsten, een goede indruk hoe het met u gaat en of de behandeling resultaat heeft. We bespreken de uitslag van de vragenlijsten met u.

Er zijn verschillende vragenlijsten: voor kinderen, volwassenen en ouderen. Maar ook voor poliklinische of klinische hulp. Alle vragenlijsten hebben tot doel het resultaat van de behandeling te meten. Vragenlijsten staan ook bekend onder de term ROM of Routine Outcome Monitoring. Dit betekent hetzelfde als regelmatig meten.

Een vraag stellen

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen. Zorgvragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op uw bericht. De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het beantwoorden van uw e-mail kan enkele dagen duren.