Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Een regiebehandelaar is de behandelaar die de regie voert over uw behandeling. Hij of zij is verantwoordelijk voor de intake, de diagnose en het opstellen van het behandelplan.

Nadat uw diagnose is gesteld, bespreekt de regiebehandelaar met u:

  • Wat het doel van de behandeling is
  • Welke behandeling daarbij het meeste past
  • Hoe lang we denken dat de behandeling gaat duren

De regiebehandelaar maakt samen met u belangrijke keuzes in uw behandeling en houdt in de gaten of de behandeling volgens de afspraken verloopt.

U kunt te maken krijgen met meer dan één behandelaar. In dat geval draagt uw regiebehandelaar zorg voor de afstemming van de verschillende behandelingen. De regiebehandelaar heeft op een paar vaste momenten in de behandeling met u contact om samen te kijken of de behandeling verloopt zoals u dat heeft afgesproken of verwacht.

Verschillende behandelaren kunnen regiebehandelaar zijn.

Diagnose

Een vraag stellen

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Het beantwoorden van uw bericht kan enkele dagen duren. Vragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen via 0592 – 74 14 14. 

Met het invullen van het contactformulier geeft u toestemming uw persoonsgegevens te gebruiken voor het reageren op uw bericht. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt en niet langer bewaard dan nodig is.