Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Het kwaliteitsstatuut van GGZ Drenthe geeft patiënten en hun naasten inzicht in de behandeling, welke zorgverleners bij GGZ Drenthe een rol spelen bij de behandeling en hoe onderling de taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden zijn verdeeld.

Het professioneel statuut beschrijft de verhouding tussen de zorgprofessionele en de organisatorische verantwoordelijkheden. Zorgverleners hebben een autonome professionele zorgverantwoordelijkheid en zij hebben de ruimte hun werk zelf vorm te geven binnen de kaders van GGZ Drenthe. 

Kwaliteitsstatuut en professioneel statuut GGZ Drenthe

Landelijk platform psychische gezondheid MIND heeft een versie voor patiënten en naasten van het landelijk kwaliteitsstatuut uitgebracht. Hierin kunnen patiënten en naasten lezen wat zij van hun zorgaanbieder mogen verwachten. 

Een vraag stellen

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen. Zorgvragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op uw bericht. De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het beantwoorden van uw e-mail kan enkele dagen duren.