Spring naar navigatie Spring naar inhoud

In het behandelplan staat wat u met de regiebehandelaar hebt afgesproken over welke behandeling u gaat volgen. GGZ Drenthe heeft verschillende behandelmogelijkheden: individueel, in een groep of online. In het plan staat wie bij de behandeling betrokken is en hoe vaak u voor de behandeling langskomt, contact heeft door middel van (beeld)bellen en/of online therapie volgt. Zodra uw behandelplan klaar is en u ermee akkoord bent kan de behandeling beginnen. U kunt het behandelplan terugvinden in uw digitale dossier via het patiĆ«ntenportaal Mijn GGZ Drenthe van GGZ Drenthe. U kunt ook een papieren versie van uw behandelplan vragen.

Signaleringsplan

Het signaleringsplan is vaak onderdeel van het behandelplan. In het signaleringsplan staat wat u samen met uw naasten en hulpverleners vroegtijdig kunt doen als het psychisch minder goed met u gaat. Dit is om te voorkomen dat de situatie uit de hand loopt.

Een vraag stellen

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen. Zorgvragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op uw bericht. De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het beantwoorden van uw e-mail kan enkele dagen duren.