Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Dit is het

Ambulante gezinsbehandeling KJP (voorheen: KID ambulant) is een kortdurende thuisbehandeling bij crisis. Medewerkers van Ambulante gezinsbehandeling KJP komen bij het gezin thuis. Door de behandeling verbetert de opvoedsituatie van kinderen met psychiatrische problemen. Er worden praktische oplossingen gegeven, zodat ouder en kind weer op een positieve manier verder kunnen met elkaar. Ambulante gezinsbehandeling KJP verbetert ook de kennis van de psychiatrische problemen bij ouder en kind.

Wat levert het op?

Na afloop hebben ouders meer inzicht in de problemen van hun kind waardoor ze beter met situaties kunnen omgaan. Ze hebben geleerd hoe ze moeilijk gedrag van hun kind kunnen beïnvloeden en veranderen.

Praktische zaken

Ambulante gezinsbehandeling KJP is een intensieve kortdurende behandeling bij het gezin thuis. 

Hulp nodig?

Heeft uw kind hulp nodig van GGZ Drenthe? Bekijk samen met uw kind het filmpje. Daarin leggen we op een eenvoudige manier uit hoe dat bij ons gaat.

Een vraag stellen aan de Kinder- en Jeugdpsychiatrie

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Het beantwoorden van uw bericht kan enkele dagen duren. Vragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen via 0592 – 74 14 14. 

Met het invullen van het contactformulier geeft u toestemming uw persoonsgegevens te gebruiken voor het reageren op uw bericht. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt en niet langer bewaard dan nodig is.