Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Rob Orsel (ViaRob) gaat in zijn podcasts in gesprek met Lilian, Jasper, Ceciel, Rebecca, Joost en Dave. Zij werken allemaal als specialist in Emmen. Benieuwd naar hun drijfveren om in deze bijzondere regio aan de slag te gaan? Bekijk of beluister dan onderstaande podcasts.

Lilian de Vries, Basispsycholoog

Lilian werkt sinds mei 2021 als basispsycholoog bij GGZ Drenthe in Emmen. "Hier bij GGZ Drenthe is heel veel ruimte voor ontwikkeling." vertelt Lilian tijdens haar gesprek met Rob. Iets wat haar onwijs aanspreekt. Benieuwd naar Lilian haar ambities en hoe zij het werken in Emmen ervaart? Bekijk of luister dan deze podcast.

Jasper van Marle, Psychiater - Ceciel Weening, Verpleegkundige FACT en Rebecca Snieder, Verpleegkundige Bipolair

In deze podcast gaat Rob in gesprek met Jasper, psychiater en behandelco├Ârdinator bij Optimaal Leven, Ceciel, verpleegkundige bij FACT en Rebecca, verpleegkundige bij team Bipolair van GGZ Drenthe. Zo bespreken ze onder andere wat Emmen zo bijzonder maakt als werkplek. "Wat ik vooral leuk vind aan werken in Emmen, is dat je hier echt heel veel bijzondere dingen tegenkomt. We krijgen te maken met hele complexe casussen."

Joost van der Linde, GZ-psycholoog en Dave van Room, locatiemanager

Joost en Dave spreken met Rob over de reistijd naar Emmen, de mentaliteit van de Emmenaar en over het multidisciplinair werken. "Ik vind het prettig dat er een mogelijkheid is om collega's te kunnen raadplegen over disciplines die voor mij onbekend zijn", zegt Joost. Wil je meer weten over de drijfveren van Joost en Dave om in Emmen aan te werken? In deze podcast vertellen Joost en Dave je er alles over.