Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Nazorg

Na de klinische behandeling bij GGZ Drenthe Gezinspsychiatrie houdt jouw gezinshulpverlener nog enige tijd contact met jou en de mensen om je heen. Ook zorgt de gezinshulpverlener voor een goede overdracht naar je aanmelder en eventuele vervolghulp. Daarna stopt de hulp van Gezinspsychiatrie. Je aanmelder is dan je eerste aanspreekpunt.

Overbrugging

Als de overgang naar huis te groot is, kun je nog maximaal zes weken in een huis van Gezinspsychiatrie in Beilen wonen. Je woont dan zelfstandig, maar blijft gedurende deze weken onder begeleiding van je behandelcoördinator en de gezinstrainers uit de kliniek. We maken samen met jou afspraken over welke onderdelen van de behandeling je blijft volgen.

Contact

Gezinspsychiatrie
Kliniek De Bron
Asserstraat 14
9411 LL Beilen

Kliniek De Stee
Altingerweg 1, gebouw De Weijerd
9411 PA Beilen

Bereikbaar tijdens kantooruren op (0593) 53 53 44.

Informatie over kosten en eigen risicoLees en bekijk verhalen van patiënten

Wachttijden

Informatie over de wachttijden van Gezinspsychiatrie vind je bij de wachttijden van GGZ Drenthe.

Mijn GGZ Drenthe

Het patiëntenportaal en de online behandelomgeving vind je via Mijn GGZ Drenthe.

Patiëntinformatie A-Z

Een vraag stellen aan Gezinspsychiatrie

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Het beantwoorden van uw bericht kan enkele dagen duren. Vragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen via 0593 - 53 53 44.

Met het invullen van het contactformulier geeft u toestemming uw persoonsgegevens te gebruiken voor het reageren op uw bericht. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt en niet langer bewaard dan nodig is.