Spring naar navigatie Spring naar inhoud

In Beilen heeft GGZ Drenthe Gezinspsychiatrie een poli en twee klinieken: 

  • In gebouw De Stee gebouw De Schuur komen gezinnen voor ambulante behandeling.  De Stee en De Schuur bevinden zich op het terrein van GGZ Drenthe aan de Alteringerweg 1 in Beilen. 
  • Er is ook een kliniek De Stee. Kliniek De Stee is voor gezinnen met kinderen jonger dan drie jaar.Deze kliniek bevindt zich in gebouw De Weijerd. 
  • Kliniek De Bron is voor gezinnen met kinderen ouder dan drie jaar. De behandeling vindt plaats in een groep met andere gezinnen. De gezinnen zijn heel verschillend: gezinnen met één of meer kinderen, eenoudergezinnen en gezinnen met kinderen uit eerdere relaties.

Als je voor de eerste keer bij Gezinspsychiatrie komt, meld je dan bij de receptie in gebouw De Etstoel, Alteringerweg 1, Beilen. 

Links: gebouw De Stee, rechts: gebouw De Weijerd (voor kliniek De Stee). Onder: De Schuur

Meer over De Stee

Kliniek De Stee van GGZ Drenthe Gezinspsychiatrie bevindt zich op het terrein van GGZ Drenthe aan de Altingerweg in Beilen. Er zijn twee gebouwen, die naast elkaar liggen. Je woont samen met je gezin in gebouw De Weijerd. Ieder gezin heeft daar een of twee slaapkamers. Je deelt douche, bad en wc met andere gezinnen. Overdag ga je voor programmaonderdelen naar het naastgelegen gebouw De Stee. Hier is een grote ruimte voor ouders en kinderen en een slaapkamer voor de kleine kinderen.Op beide locaties deel je een huiskamer, keuken en eetkamer met de andere gezinnen. Elk gezin blijft verantwoordelijk voor de eigen verzorging, kookt voor zichzelf en eet in de gemeenschappelijke eetkamer aan een eigen tafel. In de ruimtes en de tuinen bij de gebouwen kunnen de kinderen veilig spelen. Er zijn camera’s in de algemene ruimtes en, als er zorgen zijn over de veiligheid van de kinderen, ook in de eigen ruimtes. Op beide locaties zijn zowel overdag als ’s nachts altijd een of meer gezinstrainers aanwezig. 

Meer over De Bron

In De Bron heeft ieder gezin twee tot vier slaapkamers, een wc en een douche. Er is één appartement met een eigen huiskamer, keuken en voordeur, waar geoefend kan worden met zelfstandig wonen. Dit wordt vaak pas gedaan aan het einde van de klinische behandeling. 

Meer over De Schuur

Gebouw De Schuur bevindt zich op het terrein van GGZ Drenthe aan de Altingerweg 1 in Beilen. 

Openbaar vervoer

Vanaf het station in Beilen is het 10-15 minuten lopen naar de Altingerweg 1  of Asserstraat 14.

Route en parkeren De Stee

Op het terrein van GGZ Drenthe in Beilen:

Volg de borden met vermelding 'overige bestemmingen' tot aan gebouw De Etstoel. De parkeerplaats bevindt zich recht tegenover de ingang van gebouw De Etstoel. Parkeren is gratis.

Route en parkeren De Bron

Contact

Gezinspsychiatrie
Kliniek De Bron
Asserstraat 14
9411 LL Beilen

Kliniek De Stee
Altingerweg 1, gebouw De Weijerd
9411 PA Beilen

Bereikbaar tijdens kantooruren op (0593) 53 53 44.

Informatie over kosten en eigen risicoLees en bekijk verhalen van patiënten

Wachttijden

Informatie over de wachttijden van Gezinspsychiatrie vind je bij de wachttijden van GGZ Drenthe.

Mijn GGZ Drenthe

Het patiëntenportaal en de online behandelomgeving vind je via Mijn GGZ Drenthe.

Patiëntinformatie A-Z

Een vraag stellen aan Gezinspsychiatrie

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Het beantwoorden van uw bericht kan enkele dagen duren. Vragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen via 0593 - 53 53 44.

Met het invullen van het contactformulier geeft u toestemming uw persoonsgegevens te gebruiken voor het reageren op uw bericht. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt en niet langer bewaard dan nodig is.