Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag aan het GGZ Drenthe Expertisecentrum Slaap en Psychiatrie of wilt u een van onze medewerkers spreken? Bel ons tijdens kantooruren op (0592) 33 46 32, of stel uw vraag via het formulier onderaan deze pagina. 

Voor behandelinhoudelijke vragen en verwijzingen kunt u contact opnemen met het Aanmeld- en Informatiecentrum, telefoon (0592) 74 14 00  (bereikbaar tijdens kantooruren).

Uit privacyoverwegingen geven wij géén informatie over personen die (mogelijk) hulp van ons krijgen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Wij behandelen op afspraak tijdens kantooruren.

Meer over contact met het Aanmeldcentrum

Afspraak wijzigen

U kunt uw afspraak tot uiterlijk 24 uur  van tevoren wijzigen. Dit kan uitsluitend telefonisch. Bel hiervoor met het Expertisecentrum Slaap en Psychiatrie.  Om te voorkomen dat u uw afspraak vergeet, bieden wij u een gratis service: afspraakberichten. Via sms of e-mail helpen wij u om uw afspraak niet te vergeten. Lees meer over deze service in de folder "Vergeet uw afspraak niet".  Het wijzigen van uw afspraak kan niet via het formulier op deze website of per e-mail.

Melden bij de balie

Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de balie. De baliemedewerker helpt u verder.

Niet tevreden?

Wij doen ons best om u een goede behandeling te geven. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is, horen we dat graag. U kunt dat het best tegen uw behandelaar zeggen. Lukt het niet om samen een oplossing te vinden? Vraag dan of de leidinggevende mee kan helpen. Vindt u het moeilijk om over uw klacht te praten? Of komt er geen oplossing? Als u vrijwillig in zorg bent, kunt u altijd vragen of de klachtenfunctionaris kan helpen. Als u bent opgenomen of als u  onvrijwillige zorg krijgt, heeft u recht op ondersteuning door de onafhankelijke patiëntenvertrouwenspersoon.

U kunt uw klacht zelf melden, maar uw partner, familielid of een andere vertegenwoordiger mag dit ook voor u doen.

Contact

GGZ Drenthe Expertisecentrum Slaap en Psychiatrie
Postbus 30007, 9400 RA Assen
Dennenweg 9, gebouw 't Kwartier, 9404 LA Assen
T (0592) 33 46 32 (bereikbaar tijdens kantooruren.

Kosten

Een behandeling bij het Expertisecentrum Slaap en Psychiatrie wordt vergoed als er sprake is van een psychische aandoening of een vermoeden daarvan én de slaapproblemen aanvullend behandeld moeten worden. 

Meer informatie over kosten en eigen risicoLees en bekijk verhalen van patiënten

Wachttijden

Informatie over de wachttijden van het Expertisecentrum Slaap en Psychiatrie vindt u bij de wachttijden van GGZ Drenthe.

Mijn GGZ Drenthe

Het patiëntenportaal en de online behandelomgeving vindt u via Mijn GGZ Drenthe.

Patiëntinformatie A-Z

Een vraag stellen aan het Expertisecentrum Slaap en Psychiatrie

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Zorgvragen over persoonlijke psychische situaties behandelen wij niet per e-mail. Persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op uw bericht. De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het beantwoorden van uw e-mail kan enkele dagen duren. Voor vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen. Bellen (tijdens kantooruren) kan met het Aanmeldcentrum GGZ Drenthe via het algemene telefoonnummer (0592) 33 48 00.