Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Consultatie en advies

Heeft u als verwijzer een vraag over een (nieuwe) patiënt met slaapproblemen én (een vermoeden van) ggz-problematiek? Of wilt u advies van één van onze deskundigen? De professionals van het Expertisecentrum Slaap en Psychiatrie denken met u mee over diagnostiek-, behandel- en verwijsmogelijkheden, waaronder second opinion. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar voor algemene vragen over bijvoorbeeld het behandelaanbod en de duur van de behandeling. 

Contactgegevens voor consultatie:
Telefoon: (0592) 33 46 32 (bereikbaar tijdens kantooruren), of stuur uw vraag via het vragenformulier op deze pagina.

Lees meer over consultatie bij GGZ Drenthe

Contact

GGZ Drenthe Expertisecentrum Slaap en Psychiatrie
Postbus 30007, 9400 RA Assen
Dennenweg 9, gebouw 't Kwartier, 9404 LA Assen
T (0592) 33 46 32 (bereikbaar tijdens kantooruren.

Wachttijden

Informatie over de wachttijden van het Expertisecentrum Slaap en Psychiatrie vindt u bij de wachttijden van GGZ Drenthe.

Een vraag stellen aan het Expertisecentrum Slaap en Psychiatrie

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Het beantwoorden van uw bericht kan enkele dagen duren. Vragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen via 0592 –33 46 32.

Met het invullen van het contactformulier geeft u toestemming uw persoonsgegevens te gebruiken voor het reageren op uw bericht. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt en niet langer bewaard dan nodig is.