Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Uw aanmelding

Voor behandeling bij GGZ Drenthe Ouderenpsychiatrie is een aanmelding nodig van een door uw zorgverzekeraar erkende verwijzer, zoals uw huisarts, of een medisch specialist.

Vanaf de aanmelding tot en met einde van de behandeling informeren we verwijzers over het verloop van de behandeling.

Voor vragen over verwijzingen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Aanmeldcentrum van GGZ Drenthe: (0592) 74 14 14.

Meer over aanmelden bij GGZ Drenthe

Voor verwijzers

Als verwijzer kunt u de patiënt bij voorkeur digitaal aanmelden via ZorgDomein. Na aanmelding ontvangt de patiënt zo snel mogelijk een uitnodiging voor een intake. Tijdens de intake worden de problemen in kaart gebracht en samen met de patiënt een behandelplan opgesteld. 

Voor vragen over behandelmogelijkheden, actuele wachttijden, intercollegiaal contact of aanvragen voor consultatie kunt u tijdens kantoortijden (8.30 – 17.00 uur) bellen met het Aanmeldcentrum van GGZ Drenthe: (0592) 74 14 00.

Wij houden u met enige regelmaat op de hoogte van het verloop van de behandeling. Ook ontvangt u van ons een bericht als de behandeling is beëindigd. Daarin staat ook informatie of advies over een eventuele vervolgbehandeling en voorgeschreven medicatie (tenzij de patiënt hier bezwaar tegen maakt).

Contact

GGZ Drenthe Ouderenpsychiatrie
Postbus 30007, 9400 RA Assen
Algemeen telefoonnummer:
(0592) 33 48 00

Informatie over kosten en eigen risicoLees en bekijk verhalen van patiënten

Wachttijden

Informatie over de wachttijden van Ouderenpsychiatrie vindt u bij de wachttijden van GGZ Drenthe.

Mijn GGZ Drenthe

Het patiëntenportaal en de online behandelomgeving vindt u via Mijn GGZ Drenthe.

Patiëntinformatie A-Z

Een vraag stellen aan Ouderenpsychiatrie

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Het beantwoorden van uw bericht kan enkele dagen duren. Vragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen via 0592 – 74 14 14. 

Met het invullen van het contactformulier geeft u toestemming uw persoonsgegevens te gebruiken voor het reageren op uw bericht. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt en niet langer bewaard dan nodig is.