Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Opleidingen en stages bij Ouderenpsychiatrie

Werken en leren

Bij GGZ Drenthe Ouderenpsychiatrie zijn volop mogelijkheden om werken en leren te combineren. Bijvoorbeeld  als AIOS tijdens je opleiding tot psychiater, als PIOG in opleiding tot GZ-psycholoog, of als je een opleiding volgt tot verpleegkundig specialist, bedrijfsmaatschappelijk werker, of verpleegkundige. Daarnaast verwelkomen we regelmatig stagiair(e)s van bedrijfseconomische opleidingen.

Ben je als arts (nog) niet in opleiding, of in afwachting van je specialisatie, dan biedt Ouderenpsychiatrie volop mogelijkheden je als ANIOS te verdiepen in de psychiatrie. ANIOS in afwachting van de huisartsenspecialisatie of de opleiding Specialist  Ouderengeneeskunde maken hier graag gebruik van. Ook basispsychologen die overwegen te solliciteren naar een opleidingsplaats tot GZ- of klinisch psycholoog zijn van harte welkom.

Heb je interesse om bij Ouderenpsychiatrie werken en leren te combineren, werkervaring op te doen of stage te lopen? Neem dan contact op met het Stageloket GGZ Drenthe. Vermeld hierbij je opleiding, leerjaar, stagewensen en stageduur. 

Contact met het Stageloket GGZ Drenthe

Meer over opleidingen en stages bij GGZ Drenthe

Contact

GGZ Drenthe Ouderenpsychiatrie
Postbus 30007, 9400 RA Assen
Algemeen telefoonnummer:
(0592) 33 48 00

Patiëntinformatie A-Z

Een vraag stellen aan Ouderenpsychiatrie

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Zorgvragen over persoonlijke psychische situaties behandelen wij niet per e-mail. Persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op uw bericht. De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het beantwoorden van uw e-mail kan enkele dagen duren. Voor vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen. Bellen (tijdens kantooruren) kan met het Aanmeldcentrum GGZ Drenthe via het algemene telefoonnummer (0592) 33 48 00.