Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Psychiatrische consultatie

Heeft u als verwijzer een vraag aan GGZ Drenthe Ouderenpsychiatrie over een (nieuwe) patiënt met ggz-problematiek,  of wilt u advies van één van onze deskundigen, dan kunt u contact opnemen met het Aanmeldcentrum GGZ Drenthe via telefoonnummer (0592) 74 14 14 (bereikbaar tijdens kantooruren). Indien nodig wordt uw vraag beantwoord door een psychiater met specifieke kennis, bijvoorbeeld op gebied van ouderenpsychiatrie.

Spreekuur of deelname aan MDO

Op verzoek kan een verpleegkundig specialist, psychiater of andere deskundige aanschuiven bij multidisciplinair overleg of periodiek spreekuur houden op uw locatie, bijvoorbeeld in een verpleeg- of verzorgingshuis. Hier zijn mogelijk kosten aan verbonden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over consultatie, periodiek spreekuur, deelname aan MDO, of een afspraak maken? Vul dan het vragenformulier in. 

Met het invullen van het contactformulier geeft u toestemming uw persoonsgegevens te gebruiken voor het reageren op uw bericht. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt en niet langer bewaard dan nodig is.  

* = Verplicht veld

Contact

GGZ Drenthe Ouderenpsychiatrie
Postbus 30007, 9400 RA Assen
Algemeen telefoonnummer:
(0592) 33 48 00

Lees meer over consultatie bij GGZ Drenthe

Wachttijden

Informatie over de wachttijden van Ouderenpsychiatrie vindt u bij de wachttijden van GGZ Drenthe.

Patiëntinformatie A-Z