Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Vragen over kinder- en jeugdpsychiatrie

GGZ Drenthe Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP) denkt graag mee met eerstelijns hulpverleners over casuïstiek, medicatie of behandelmogelijkheden van kinderen en jongeren. Ook scholen en sportverenigingen kunnen bij ons terecht voor consultatie, advies en trainingen.

Samen willen we problemen bij kinderen en jongeren het liefst vroegtijdig signaleren, zodat een intensief behandeltraject misschien voorkomen kan worden en kinderen en jongeren zo normaal mogelijk kunnen opgroeien en zich ontwikkelen.

U kunt voor consultatie en advies rechtstreeks bellen met KJP op telefoon (0591) 85 65 00.

Vervolgens zal de triagemedewerker contact met u opnemen. Indien nodig wordt uw vraag beantwoord door één van onze specialisten op gebied van kinder- en jeugdpsychiatrie, bijvoorbeeld een kinder- en jeugdpsychiater of een klinisch psycholoog. Ook een gesprek met de cliënt behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer over consultatie bij GGZ Drenthe

Verwijzen via ZorgDomein

Voor verwijzing naar hulp van GGZ Drenthe Kinder- en Jeugdpsychiatrie kunt u gebruikmaken van ZorgDomein.

Contact

Kinder- en Jeugdpsychiatrie
Postbus 30007, 9400 RA Assen
T (0592) 33 48 00

Informatie voor verwijzersInformatie over kosten en eigen risico

Wachttijden

Informatie over de wachttijden van kinder- en jeugdpsychiatrie bij de wachttijden van GGZ Drenthe.

Patiëntinformatie A-Z

Een vraag stellen aan Kinder- en Jeugdpsychiatrie

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Het beantwoorden van uw bericht kan enkele dagen duren. Vragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen via 0592 – 74 14 14. 

Met het invullen van het contactformulier geeft u toestemming uw persoonsgegevens te gebruiken voor het reageren op uw bericht. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt en niet langer bewaard dan nodig is.